Homepage > Weegschaal

Weegschaal horoscoop 2015

Jaarhoroscoop weegschaal De weegschaal jaarhoroscoop 2015 geeft een duidelijk beeld weer voor wat betreft de liefde en relaties. Het liefdesleven komt dit jaar in rustiger vaarwater terecht en dat is ook wel prettig na een roerig jaar. De financiële situatie lijkt wat minder stabiel te worden en op het gebied van werk of studie zal er een verrassende wending plaats kunnen vinden. De gezondheid laat te wensen over in het begin van 2015. De persoonlijke groei zal zich vooral richten op het meer assertief worden.

Liefde en relaties 2015

Het lijkt een wat saai jaar te worden op liefdesgebied volgens de weegschaal jaarhoroscoop 2015. Het is prettig dat de stabiliteit is teruggekeerd, maar af en toe het vuur weer aanwakkeren, kan zeker geen kwaad. Weegschalen met een singlestatus kunnen in het voorjaar wel eens echt verliefd worden. Dat kan zomaar iemand zijn die al wat langer in de picture was, maar waar nu anders tegen aangekeken wordt. De relatie met familie en vrienden kabbelt voort zonder noemenswaardige gebeurtenissen op een enkel groot feest na.

Financiën 2015

De weegschaal jaarhoroscoop 2015 is wat wisselvallig. Niet dat er grote financiële tegenvallers verwacht hoeven worden. Het gaat namelijk vooral om afwisselende kleinere uitgaven die bij elkaar opgeteld toch steeds een deel van het inkomen opslokken. Dat is vervelend, maar doorgaans wel behapbaar. Probeer aan het einde van de maand als er nog geld over is, dit apart te zetten op een spaarrekening. Zo kan er een aardige buffer worden opgebouwd.

Carrière 2015

Er komt volgens de jaarhoroscoop 2015 voor de weegschaal een verrassende wending. Dat kan op werkgebied zijn, maar is eveneens van toepassing op degene die nog bezig zijn met hun studie. De wending kan gezien worden als een kans om hogerop te komen of om via de werkgever een extra cursus te volgen. Met betrekking tot studerende weegschalen die dit studiejaar zijn begonnen, doemt de vraag op of het een juiste keuze is geweest. Wie op zoek is naar werk, wacht in de maand februari een nieuwe kans om aan de slag te komen.

Gezondheid 2015

Zeker in de eerste maand van het jaar 2015 laat de weegschaal jaarhoroscoop wat problemen zien op het gebied van de gezondheid. Klachten die af en toe op speelden, lijken wat hardnekkiger te worden. Een bezoek aan de huisarts wordt aangeraden als dat zich voordoet. De luchtwegen kunnen wat gevoelig zijn, maar de bloeddruk kan ook wat aan de hoge kant zijn. Neem de klachten in acht en denk niet zondermeer dat deze vanzelf weer weggaan.

Persoonlijke ontwikkeling 2015

Assertiviteit is het sleutelwoord voor de persoonlijke ontwikkeling van de weegschaal in het jaar 2015. De jaarhoroscoop laat namelijk zien dat daar nog een pad ligt dat bewandeld kan worden. Het is tijd om assertief te worden zonder dat er manipulatief gedrag bij komt kijken. Een ander punt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is het in balans komen en blijven. De weegschaal lijkt evenwichtig, maar de balans kan bij deze complexe persoonlijkheid wel eens te ver doorslaan naar één kant.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2015