Homepage > Maagd

Maagd horoscoop 2015

Jaarhoroscoop maagd De maagd jaarhoroscoop 2015 laat een stabiel jaar zien, waarbij het vooral de dagelijkse bezigheden zijn die van invloed zijn op het gevoel en de emoties. De liefde kabbelt zachtjes aan verder en de tijd die aan andere relaties wordt besteed, mag wat meer aandacht verdienen. De financiën zijn dit jaar voor een groot deel gekoppeld aan het pad van de carrière, waarin zich een wijziging kan voordoen. Er mag wel wat beter op de gezondheid worden gelet, want de maagden lopen zichzelf daarin nog wel eens voorbij. De persoonlijke ontwikkeling lijkt zich op een nieuw doel te richten.

Liefde en relaties 2015

De liefde bevindt zich op een stabiel vlak volgens de maagd jaarhoroscoop 2015 en dat is niet echt een verandering ten opzichte van vorig jaar. De stabiliteit is prettig, maar de relatie verdient het uiteraard wel om er wat vaker bij stil te staan of om eens met een verrassing te komen. Familieleden en vrienden lijken wat aandacht te kort te komen in die zin dat het bij de maagd wel eens aan initiatief ontbreekt. De liefde hangt voor singles in de lucht, waarbij er zelfs kans bestaat op meerdere ontmoetingen op het liefdespad. Maak de juiste keuze op basis van het gevoel en niet op basis van het verstand.

Financiën 2015

De financiële situatie van de maagd ziet er in 2015 volgens de jaarhoroscoop goed uit, wat deels te maken heeft met vooruitgang in de carrière. Er kan zelfs op een kleine financiële meevaller worden gerekend in de tweede helft van het jaar. De maand mei lijkt een wat dure maand te worden met speciale uitgaven anders dan voor vakantie. In elk geval blijft de maagd een goed inzicht houden in de financiële situatie en kan er bij tegenslagen uitstekend op geanticipeerd worden.

Carrière 2015

Er wordt een sprong gemaakt op carrièregebied. Dat is tenminste wat de jaarhoroscoop maagd 2015 duidelijk laat zien. De sprong hoeft niet altijd voorwaarts te zijn, maar kan de maagd ook zijwaarts doen belanden. Niet dat er sprake is van opzij zetten, maar wel dat er bijvoorbeeld een gelijkwaardige functie in een andere richting beschikbaar zal komen. Degene met een sprong vooruit maken financieel gezien ook sprong vooruit en dan gaat het niet om kleine bedragen. Degene die nu thuiszitten zonder baan en aan het werk willen, krijgen vanaf februari al meer kansen op de arbeidsmarkt.

Gezondheid 2015

De gezondheid laat wat ongemakken zien in het jaar 2015 volgens de jaarhoroscoop. Het is belangrijk om de bloedsomloop goed op peil te houden en er wordt aangeraden om goed actief te worden of te blijven. Met betrekking tot het zicht kan een bezoek aan de opticien uitkomst bieden. Het kan zo zijn dat het dragen van een bril nodig is om de wereld weer beter te kunnen zien.

Persoonlijke ontwikkeling 2015

De jaarhoroscoop maagd voor het jaar 2015 laat zien dat de persoonlijke ontwikkeling zich op een specifiek doel richt, namelijk op het leren ontspannen en de altijd aanwezige gedachten te laten gaan. Ontspanningsoefeningen kunnen daaraan bijdragen net als yoga of meditatie waarbij de focus gericht is op het loslaten van gedachten.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2015