Homepage > Leeuw

Leeuw horoscoop 2015

Jaarhoroscoop leeuw De leeuw jaarhoroscoop 2015 laat golvende lijnen zien, waarbij voorspoed en tegenslagen elkaar op uiteenlopende gebieden afwisselen. Met betrekking tot de liefde en relaties zal het de leeuw zijn die te hulp schiet als er zich moeilijkheden voordoen. Ten aanzien van de carrière kan er zich een onverwachte wending aandienen die niet door iedereen gelijk wordt omarmd. De gezondheid is voor de gemiddelde Leeuwenmens stabiel te noemen. De persoonlijke ontwikkeling kent in 2015 geen vloeiend verloop, maar laat vooral veel afwisseling zien.

Liefde en relaties 2015

De relatie met de partner verdient in 2015 volgens de leeuw jaarhoroscoop extra aandacht. Het wordt aangeraden om niet alleen het eigen pad te volgen, maar daarin de ander wat meer te betrekken, zodat er weer een eenheid ontstaat. Ten aanzien van relaties met familie of vrienden geldt dat er dit jaar vaak bewust of onbewust een beroep op de leeuw wordt gedaan. Er wordt dan ook regelmatig hulp geboden op emotioneel en op praktisch vlak. Singles die afwachten tot de ware voorbij komt en geen actie ondernemen, zullen weinig succes ervaren op het liefdespad. Trek erop uit, ontmoet andere mensen en stel het hart open zonder bang te zijn afgewezen te worden, dan komt het goed.

Financiën 2015

Aan het einde van vorig jaar is de financiële situatie wat stabieler geworden en die trend lijkt zich volgens de leeuw jaarhoroscoop 2015 voort te zetten. Er kan zich wel een kleine tegenvaller voordoen rond de maand september. Dat is jammer van het geld, maar gelukkig wel op te vangen doordat er wat achter de hand is en dat is weer te aan het verstandige omgaan met geld.

Carrière 2015

De leeuw jaarhoroscoop 2015 laat zien dat er sprake is van een jaar, waarin een duidelijk wending zichtbaar is ten opzichte van de loopbaan. Die wending is niet voor iedereen een vrijwillige verandering en dat kan tijdelijk voor wat onrust zorgen. Het komt echter goed als de wijziging qua emoties en gevoel geaccepteerd wordt. Voor Leeuwen die geen baan hebben, geldt dat er vanaf het begin van de lente weer meer perspectief geboden wordt.

Gezondheid 2015

De gemiddelde leeuw zal volgens de jaarhoroscoop 2015 weinig tot geen klachten hebben op het gebied van de gezondheid. Dat is net even anders voor de leeuwen vanaf 50 jaar, want dit wordt een jaar van vooral veel kleine ongemakjes. Het gebied rond de maagstreek kan voor problemen zorgen net als dat de knieën af en toe pijnlijk zullen zijn. Neem vooral de tijd voor voldoende ontspanning, want stress heeft een directe invloed op de gezondheidsbeleving.

Persoonlijke ontwikkeling 2015

De persoonlijke ontwikkeling staat het ene moment stil en het andere moment is er weer volop aandacht voor de eigen persoon. De leeuw jaarhoroscoop 2015 geeft aan dat er in dat kader bovendien veel sprake is van afwisseling. Daar waar de ontwikkeling op een gegeven moment even stopt, zal het daarna weer op een heel ander vlak verder gaan. De persoonlijke ontwikkeling richt zich dan in 2015 volgens de jaarhoroscoop op meerdere gebieden.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2015