Homepage > Kreeft

Kreeft horoscoop 2015

Jaarhoroscoop kreeft De kreeft jaarhoroscoop 2015 laat positieve en negatieve aspecten zien op vrijwel alle gebieden. Met betrekking tot de liefde wordt er veel van de partner gevergd en op het werk zal niet alles even soepel verlopen. Met de financiën zit het wel goed zonder dat er sprake is van een grote meevaller. De gezondheid laat een wisselend beeld zien en dat heeft alles te maken met de leeftijdsfase, waar de kreeft zich in bevindt. Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling is er zeker en dat is zeker positief te noemen.

Liefde en relaties 2015

De kreeft jaarhoroscoop 2015 laat zien dat er ten aanzien van de liefdesrelatie met de partner meer eisen worden gesteld. Of dat altijd terecht zal zijn, is nog maar de vraag. Wie wat wil veranderen in de relatie met de partner, kan beter zichzelf eerst anders opstellen in plaats van te verwachten dat de ander maar moet veranderen. Voor singles ziet het jaar 2015 er goed uit. Althans in het begin van het jaar is er alle ruimte om een nieuwe relatie aan te gaan. Ook hier geldt het devies dat geven en nemen in evenwicht dienen te zijn. Met vrienden en familie verloopt verder alles prima en het lijkt wel alsof dat steeds een belangrijker rol in gaat nemen.

Financiën 2015

De financiële situatie van de kreeft is stabiel. Een grote meevaller wordt in 2015 niet verwacht en als die wel komt, dan stond het al in de planning. Het is prettig om te kunnen functioneren als er sprake is van een stabiele financiële situatie. Kreeften die er alles uit willen halen, wordt wel aangeraden om niet boven hun stand te gaan leven, maar ruim voldoende achter de hand te houden.

Carrière 2015

De kreeft jaarhoroscoop 2015 is duidelijk op het gebied van werk, want daar verloopt niet alles op rolletjes. Een conflict met een collega of een goed gewaardeerde collega die opeens weggaat, dat zijn situaties die zich op het werk voor kunnen doen. Dat betekent overigens niet dat er geen oplossing voorkomt, maar het is gewoon even een vervelende tijd. Kreeften die op zoek zijn naar een baan, krijgen vanaf april weer goede kansen.

Gezondheid 2015

De gezondheid van de kreeft hangt in 2015 deels samen met de leeftijdsfase. De jaarhoroscoop toont bijvoorbeeld overduidelijk dat vrouwen in de overgang met veel verschillende klachten te maken kunnen krijgen. De hitteaanvallen en het slechte slapen vreten energie. Dat heeft regelrecht invloed op het humeur, waarbij negatieve gedachten de kop op kunnen steken. Bezoek de huisarts en blijf niet rondlopen met de klachten. Op het gebied van de gezondheid geldt verder dat lichamelijke ongemakken vaak ontstaan vanuit emoties waar men lastig mee om kan gaan.

Persoonlijke ontwikkeling 2015

Persoonlijke ontwikkeling betekent niet altijd maar op vakantie gaan om de wereld te ontdekken. De jaarhoroscoop voor kreeften laat zien dat de blik in 2015 het beste naar binnen kan worden gericht in plaats van naar de buitenwereld. Alleen dan zal er sprake zijn van geestelijke groei. De persoonlijke ontwikkeling kan zich verder ontplooien door de aandacht op een specifiek thema of doel te richten.

Wat vind je van jouw horoscoop?
Uitgebreide horoscoop 2015