Homepage > Jaarhoroscoop

Jaarhoroscoop 2015

Het jaar 2015 heeft voor iedereen een grote positieve wending, het verschilt alleen wel op gebieden per sterrenbeeld. Wat echt centraal staat in 2015 is het oogsten van de gemaakte investeringen in 2014, dat kan op het gebied van liefde en relatie, financiën, carrière of persoonlijke ontwikkeling. Ben je benieuwd naar jou voorspellingen, bekijk dan snel je horoscoop hieronder. Houdt u maar vast want 2015 wordt heel spannend jaar! De jaarhoroscopen laat de tendensen zien van 2015.

Ram

21 maart t/m 20 april

De ram 2015 laat een golvend beeld zien van kleine veranderingen zonder dat er gemiddeld genomen veel dieptepunten of extreme hoogtepunten worden ervaren. De planeten zijn gunstig, maar het is dit jaar vooral de ram zelf die zich moeilijk lijkt te maken. Er kan te veel hooi op de vork worden genomen, waarbij het verantwoordelijkheidsgevoel het aanvaardbare lijkt te overschrijden. Lees verder »

Jaarhoroscoop ram

Stier

21 april t/m 21 mei

De stier jaarhoroscoop 2015 laat veel duidelijkheden zien op verschillende gebieden. De relatie met een partner krijgt een diepere band en de financiën zien er weer wat rooskleuriger uit. Dat komt onder meer doordat er minder geld wordt besteed aan verbouwingen. De stier jaarhoroscoop 2015 brengt ook nieuwe ontwikkelingen met zich mee ten aanzien van de loopbaan. Lees verder »

Jaarhoroscoop stier

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

De tweelingen jaarhoroscoop 2015 neigt naar een overwegend positief beeld en in dat opzicht wordt de lijn van het vorig jaar voortgezet. Er lijkt bijvoorbeeld maar geen einde te komen aan de groei op het gebied van financiën dat overigens direct gekoppeld kan worden aan de carrière. Op het gebied van de liefde gaat alles goed, maar met betrekking tot andere relaties kunnen zich problemen voordoen. Lees verder »

Jaarhoroscoop tweelingen

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

De kreeft jaarhoroscoop 2015 laat positieve en negatieve aspecten zien op vrijwel alle gebieden. Met betrekking tot de liefde wordt er veel van de partner gevergd en op het werk zal niet alles even soepel verlopen. Met de financiën zit het wel goed zonder dat er sprake is van een grote meevaller. De gezondheid laat een wisselend beeld zien en dat heeft alles te maken met de leeftijdsfase. Lees verder »

Jaarhoroscoop kreeft

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

De leeuw jaarhoroscoop 2015 laat golvende lijnen zien, waarbij voorspoed en tegenslagen elkaar op uiteenlopende gebieden afwisselen. Met betrekking tot de liefde en relaties zal het de leeuw zijn die te hulp schiet als er zich moeilijkheden voordoen. Ten aanzien van de carrière kan er zich een onverwachte wending aandienen die niet door iedereen gelijk wordt omarmd. Lees verder »

Jaarhoroscoop leeuw

Maagd

23 augustus t/m 23 september

De maagd jaarhoroscoop 2015 laat een stabiel jaar zien, waarbij het vooral de dagelijkse bezigheden zijn die van invloed zijn op het gevoel en de emoties. De liefde kabbelt zachtjes aan verder en de tijd die aan andere relaties wordt besteed, mag wat meer aandacht verdienen. De financiën zijn dit jaar voor een groot deel gekoppeld aan het pad van de carrière, waarin zich een wijziging kan voordoen. daarin nog wel eens voorbij. Lees verder »

Jaarhoroscoop maagd

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

De weegschaal jaarhoroscoop 2015 geeft een duidelijk beeld weer voor wat betreft de liefde en relaties. Het liefdesleven komt dit jaar in rustiger vaarwater terecht en dat is ook wel prettig na een roerig jaar. De financiële situatie lijkt wat minder stabiel te worden en op het gebied van werk of studie zal er een verrassende wending plaats kunnen vinden. De gezondheid laat te wensen over in het begin. Lees verder »

Jaarhoroscoop weegschaal

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

De schorpioen jaarhoroscoop laat een jaar zien, waarin er nieuwe plannen voor de toekomst worden gemaakt. Met de liefde zit het wel goed en ook aan aandacht van familieleden is er geen gebrek. De stijgende lijn van de financiële situatie buigt niet af en op het gebied van de carrière lijken er zich nieuwe mogelijkheden voor te doen. De gezondheid blijft een heikel punt bij de schorpioen. Lees verder »

Jaarhoroscoop schorpioen

Boogschutter

23 november t/m 21 december

De boogschutter jaarhoroscoop 2015 laat dit jaar vooral een evenwichtige periode zien die zich op meerdere gebieden zal voordoen. Dat geldt niet alleen op het gebied van liefde en relaties, maar ook ten opzichte van de financiën. Op andere vlakken is er wat meer verandering te verwachten. Bijvoorbeeld ten aanzien van de carrière, waar mogelijkheden tot verdere ontplooiing worden geboden. Lees verder »

Jaarhoroscoop boogschutter

Steenbok

22 december t/m 20 januari

De steenbok jaarhoroscoop 2015 ziet er goed uit. Op een aantal gebieden zullen er zich wel wat ups en downs voordoen, maar de steenbok zal daar wel sterker uitkomen. Bijvoorbeeld ten opzichte van de relatie met de partner, maar ook ten aanzien van de persoonlijke ontwikkeling kan van een verandering sprake zijn. Lees verder »

Jaarhoroscoop steenbok

Waterman

21 januari t/m 18 februari

De waterman jaarhoroscoop 2015 is overwegend positief, maar er moet wel met een aantal tegenslagen rekening gehouden worden. Grote veranderingen zullen zich dit jaar niet voortdoen, want datgene wat vorig jaar in gang is gezet, zal doorgang vinden. Dat geldt ten aanzien van de liefde, maar ook op het gebied van de loopbaan. Lees verder »

Jaarhoroscoop waterman

Vissen

19 februari t/m 20 maart

De vissen jaarhoroscoop 2015 laat een meer positief beeld zijn dan het afgelopen jaar. Daar is dit sterrenbeeld ook wel aan toe en zeker of het gebied van financiële zekerheid. Het begin van het jaar 2015 zal rustig verlopen met vreugdevolle momenten. Vanaf de lente manifesteren zich de echte hoogtepunten onder meer op het gebied van de liefde. De hoogtepunten zullen dit jaar overheersen. Lees verder »

Jaarhoroscoop vissen