Homepage > Horoscoop vandaag

Horoscoop vandaag

3 mei 2015 | Ben je benieuwd wat de sterren vandaag over je te zeggen hebben? Neem dan snel een kijkje bij jou horoscoop hieronder. Elke dag verschijnt er een nieuwe horoscoop van elk sterrenbeeld. Bekijk dus elke dag jou horoscoop om te weten wat de dag jou te brengen heeft. Houd je vast want het kan veel stress voorkomen.

Ram

21 maart t/m 20 april

Kinderen verdienen vandaag een complimentje. Let op al die dingen die ze goed doen. Lichte pijntjes staan optimale .. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Stier

21 april t/m 21 mei

Je bent toe aan een nieuwe uitdaging. Zet zelf de eerste stap, dan zullen de volgende stappen er vanzelf uitrollen... Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Tweelingen

22 mei t/m 21 juni

Als je je ergens schuldig over voelt, of misschien zelfs beschaamd, geef het dan toe en beken kleur. Nu door de zur.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Kreeft

22 juni t/m 21 juli

Beloftes en commitments doen het dit weekend niet best voor je. Als jouw gemoedsrust weer is teruggekeerd, zul je n.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Leeuw

22 juli t/m 22 augustus

Heftige gevoelens kunnen dit weekend bij jou naar de oppervlakte borrelen en kunnen een normaal gesprek een onaange.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Maagd

23 augustus t/m 23 september

Je probeert dit weekend zoals altijd haantje de voorste te spelen, maar het zou je sieren als je voor de veranderin.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Weegschaal

24 september t/m 23 oktober

Zorg voor voldoende tijd in de buitenlucht of extra lichaamsbeweging. Dat is voor jou een heel goede manier om te o.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Schorpioen

24 oktober t/m 22 november

Ga dit weekend de stress lekker van je af sporten. Je kunt dan alles aanspannen, zodat je daarna lichamelijk uitgep.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Boogschutter

23 november t/m 21 december

Door middel van reizen en cursussen kun je jouw kennis verbreden en je geest scherpen. Er lijkt sprake van enige sp.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Steenbok

22 december t/m 20 januari

Houd de komende tijd rekening met verwarring, dan word je niet teleurgesteld als dingen niet gaan zoals jij je ze h.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Waterman

21 januari t/m 18 februari

Zijn er dingen die je de afgelopen tijd niet hebt kunnen zeggen? Dan voel je vandaag extra sterk de behoefte om je .. Lees verder »

Daghoroscoop Ram

Vissen

19 februari t/m 20 maart

Als je dit weekend een intense behoefte hebt om te schitteren, om te laten zien dat je dat ene kunstje echt heel go.. Lees verder »

Daghoroscoop Ram